Sobre nosaltres

Algunes dades sobre la nostra trajectòria

ASC_1297Joan Roig Circuns
Fundador i Director de Roig Disseny

Joan Roig Circuns és graduat en Disseny Industrial per l’Escola Massana Centre d’Art i Disseny de Barcelona, cursant els seus estudis sota la direcció de Santiago Pey i Estrany i obtenint el títol l’any 1976. Tot just començar la seva formació inicia la seva trajectòria professional com a “ajudant de decorador”, incorporant-se en poc temps a l’estudi d’ Ojinaga Decoración on desenvolupa, sota la direcció i tutela de Carlos Ojínaga Erill i Ernest Ameller Estarlich, els seus primers projectes d’interiorisme i disseny de mobiliari.

Després de graduar-se i sense deixar la seva activitat com interiorista, entra a formar part del departament tècnic de Verilux, S. A. on duu a terme actuacions de millora de producte i disseny de nous models d’aparells d’enllumenat, així com programes d’integració d’instal·lacions.

Posteriorment trasllada la seva activitat a l’empresa Tecnocontrol, S. A. on continua la seva labor com a dissenyador de producte a més d’atendre aspectes propis de la comunicació i imatge d’empresa. Paral·lelament i durant aquests anys segueix la seva formació assistint a diversos cursos i seminaris sobre: Luminotècnia, Transformació de Plàstics, Anàlisis de Valor i Disseny i Imatge d’Empresa.

És finalment en 1986 quan decideix obrir el seu propi despatx oferint, des d’aleshores , els seus serveis en tres àrees específiques: Disseny d’Interiors, Industrial i Gràfic.

 

El concepte Roig Disseny es materialitza l’any 1991, després d’uns anys d’exercici com freelance, en una plataforma on donar cabuda, sota un entorn de treball còmode, integrador i eficient, a tots els professionals de diferents disciplines que poguessin resultar necessaris per dur a terme cada projecte en particular.

D’aquesta manera aconseguim disposar d’una estructura flexible, lògica i adequada a l’objectiu final, per escometre amb èxit projectes cada vegada més complexos, sempre sota una mateixa direcció.

Igualment, aquest sistema ens permet ajustar els costos de disseny i desenvolupament del projecte a les possibilitats reals de cada client i pròpies de cada encàrrec.

Conscients que el coneixement exhaustiu de les peculiaritats de cada client no s’improvisa, volem oferir un servei el més integral possible que ajudi a aconseguir la màxima coherència en els resultats finals, fins i tot entre diferents accions al llarg del temps.

El nostre ofici i experiència d’anys ens situen com una opció a tenir en compte.

Interessat en els nostres serveis? Posa’t en contacte amb nosaltres i estudiarem la millor manera d’ajudar-te.
Contactar